Map

0
  • Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

    Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment
  • TVH Virtual Tour

Company news

TVH bezorgt Britse en Ierse klanten een echte 'one-stop shop'-ervaring in voorzetapparatuur

Op 9 oktober 2015 nam TVH Group de Britse firma Rentaclamp over. Met deze overname versterkte TVH zijn activiteiten in de voorzetapparatuurmarkt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ondertussen is Rentaclamp volledig in TVH UK geïntegreerd. Hierdoor biedt TVH zijn klanten naast nieuwe, gereviseerde en tweedehandse voorzetapparatuur voor heftrucks, ook een verhuur- en reparatie-/revisiedienst voor voorzetapparatuur aan.

24/05/2016
TVH lanceert online forkliftmuseum

Op 17 mei introduceerde TVH de website forkliftmuseum.com. Op dit interactief platform kunnen heftruckliefhebbers foto’s van vintage heftrucks  delen en beoordelen en kunnen ze de laatste updates over Forkliftmuseum lezen. De website is een initiatief van TVH en het Hongaarse bedrijf Pagat Gold.

18/05/2016
TVH met 6 standen vertegenwoordigd op CeMat Hannover

TVH neemt dit jaar voor de 14de keer deel aan CeMAT Hannover, de grootste intralogistieke beurs ter wereld. Met maar liefst 6 standen toont TVH er tussen 31 mei en 3 juni zijn wijde assortiment activiteiten en diensten. De TVH-standen hebben samen een oppervlakte van 930 m².

17/05/2016
Wandel binnen bij TVH via Google Street View

Vanaf nu kan iedereen het hoofdkantoor van TVH in Waregem virtueel bezoeken via Google Street View. Tijdens de rondleiding zijn deze afdelingen te bezoeken: de receptie, de stock tweedehandsmachines, het magazijn, het atelier, de toonbank, de toonzaal, de elektronica-afdeling en de HR-afdeling. 

11/04/2016