Map

0
  • TVH op CeMAT: de film

  • Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

    Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

Company news

TVH is partner van F-TEC

Vanaf september 2016 is TVH Parts NV partner van F-TEC in het aanbieden van technische en technisch-commerciële opleidingen in het VK. F-TEC is een opleidingscentrum in Swindon (VK) dat zich toelegt op de behoeften van de heftruckindustrie.

09/09/2016
Eerste ‘spadesteek’ voor nieuwbouw TVH

Op 5 september startten de werken voor de nieuwbouw bij TVH. De symbolische eerste spadesteek gebeurde met twee kranen en in het bijzijn van de betrokken partners van TVH: Stadsbader, Naessens, TGW en de architectenbureau D’Hondt. Het gebouw, dat het nieuwe geautomatiseerde magazijn wordt van TVH, zou in de loop van 2019 operationeel moeten zijn.

08/09/2016
TVH neemt GDI Group over

TVH Group heeft de aandelen van het Franse bedrijf GDI Group overgenomen. GDI Group is de Europese marktleider in de levering van vervangruiten en accessoires voor landbouwtractoren en industriële voertuigen. Deze overname laat TVH toe zijn activiteiten in de markten van industriële en landbouwvoertuigen uit te breiden en te versterken.

24/06/2016
Zevende charter duurzaam ondernemen voor TVH

TVH kreeg voor de zevende keer op rij het West-Vlaams Charter voor Duurzaam Ondernemen. TVH scoort vooral sterk op het ‘People’ luik binnen ‘People, Planet, Profit’. De officiële uitreiking vond plaats op 23 juni in het Vrijetijdscentrum van Jabbeke.

24/06/2016