Map

0

Företagsnyheter

TVH förvärvar GDI Group

TVH Group har förvärvat aktierna i det franska bolaget GDI Group. GDI Group är en av de ledande leverantörerna i Europa av ersättningsrutor och tillbehör för jordbrukstraktorer och hytter. Förvärvet gör det möjligt för TVH att expandera och förstärka sin verksamhet inom jordbruks- och industrifordons reservdelsmarknaderna.

24/06/2016
TVH förvärvar Industrial Access

TVH Group har tecknat avtal om att förvärva aktierna i Industrial Access SA från Balkan Accession Fund (BAF),grundaren och företagets VD Stefan Ponea. Industrial Access är en uthyrare med focus på liftar och kranar som är verksamma i Rumänien, Bulgarien och Moldavien. Förvärvet förstärker ytterligare TVH’s tjänster på marknaden och kommer också att resultera i ökade fördelar för kunderna.

10/06/2016
TVH ger brittiska och irländska kunder en äkta "One -stop shop' upplevelse inom trucktillbehör

Den 9 oktober 2015 förvärvade TVH Group brittiska Rentaclamp. Tack vare förvärvet har TVH förstärkt sin verksamhet inom påhängsaggregat i Storbritannien och Irland. Sedan dess har Rentaclamp varit helt integrerat i TVH UK. Förutom nya, renoverade och begagnade aggregat för gaffeltruckar, kan TVH genom Rentaclamp också erbjuda kunderna uthyrning och reparation / renoverings service för trucktillbehör.

24/05/2016
Ny hemsida och uppdaterad Webbshop

Efter en lång väntan och mycket jobb har vi nu äran att presentera vår nya hemsida! Vi hoppas ni kommer gilla det nya utseendet och framförallt innehållet. Vi visar mycket mer av vårt produktutbud med massor av visuellt material. Sidorna visar tydligt vilka maskiner vi säljer reservdelar och tillbehör till.

17/05/2016