Map

0

Företagsnyheter

TVH acquires GDI Group

TVH Group har förvärvat aktierna i det franska bolaget GDI Group. GDI Group är en av de ledande leverantörerna i Europa av ersättningsrutor och tillbehör för jordbrukstraktorer och hytter. Förvärvet gör det möjligt för TVH att expandera och förstärka sin verksamhet inom jordbruks- och industrifordons reservdelsmarknaderna.

24/06/2016
TVH acquires Industrial Acces

TVH Group har tecknat avtal om att förvärva aktierna i Industrial Access SA från Balkan Accession Fund (BAF),grundaren och företagets VD Stefan Ponea. Industrial Access är en uthyrare med focus på liftar och kranar som är verksamma i Rumänien, Bulgarien och Moldavien. Förvärvet förstärker ytterligare TVH’s tjänster på marknaden och kommer också att resultera i ökade fördelar för kunderna.

10/06/2016
TVH GER BRITTISKA OCH IRLÄNDSKA KUNDER EN ÄKTA "ONE-STOP SHOP' UPPLEVELSE I TRUCKUTSTYR

Den 9 oktober 2015 förvärvade TVH Group brittiska Rentaclamp. Tack vare förvärvet har TVH förstärkt sin verksamhet inom påhängsaggregat i Storbritannien och Irland. Sedan dess har Rentaclamp varit helt integrerat i TVH UK. Förutom nya, renoverade och begagnade aggregat för gaffeltruckar, kan TVH genom Rentaclamp också erbjuda kunderna uthyrning och reparation / renoverings service för trucktillbehör.

24/05/2016
TVH har 6st montrar på CeMAT Hannover

TVH deltar i år för 14: e gången i CeMAT Hannover, världens största logistikmässa. Med inte mindre än 6 monter visar TVH mellan 31 maj och 3 juni sitt breda utbud av aktiviteter och tjänster. TVH montern har en sammanlagd yta på 930 kvm.

17/05/2016

Efter en lång väntan och mycket jobb har vi nu äran att presentera vår nya hemsida! Vi hoppas ni kommer gilla det nya utseendet och framförallt innehållet. Vi visar mycket mer av vårt produktutbud med massor av visuellt material. Sidorna visar tydligt vilka maskiner vi säljer reservdelar och tillbehör till.

17/05/2016

Pages