Map

0

TVH Training Centre

Soorten trainingen

TVH richtte in 2008 zijn eigen opleidingscentrum op: het TVH Training Centre

Het TVH Training Centre is sinds 2015 een VCA-erkend examencentrum. Dat betekent dat onze bestuurdersopleidingen conform zijn aan de specifieke normen van het Register Risicovolle Taken.

Het TVH Training Centre biedt een brede waaier aan opleidingen: zowel bestuurderstrainingen als technische trainingen en dit voor zowel interne medewerkers als voor klanten.

Infrastructuur

Het TVH Training Centre beschikt over aangepaste les- en praktijklokalen. De lokalen zijn allemaal uitgerust met het nodige didactische materiaal om de leerstof optimaal te illustreren, zowel voor het theoretische als voor het praktische deel van de leerstof. 

In het TVH Training Centre bieden we bestuurdersopleidingen voor heftrucks, reachtrucks, verreikers, hoogwerkers en meer magazijntoestellen. Voor de bestuurderstrainingen beschikken wij over een oefenterrein waar de deelnemers hun rijvaardigheden kunnen inoefenen. Op dit oefenterrein bevinden zich diverse parcours en verschillende lasten zoals een container en een vrachtwagenplatform. Zo simuleren wij de werkplek en leert de deelnemer de machine beheersen in een reële situatie.

Het TVH Training Centre is sedert sinds 2015 een VCA-erkend examencentrum. Deze kwalificatie betekent dat onze bestuurdersopleidingen conform zijn aan de specifieke normen van het Register Risicovolle Taken.

Behaal uw VCA-erkend rijvaardigheidsattest bij TVH voor:

- AV-001 Werken met vorkheftruck - basis
IS-001 Werken met vorkheftruck - gevorderd
IS-002 Werken met reachtruck - gevorderd
IS-003 Werken met starre verreiker
IS-004 Werken met hoogwerker op vrachtwagen
IS-005 Werken met zelfrijdende hoogwerker (inbegrepen: Werken met een schaarlift)
IS-032 Werken met roterende verreiker met hijsfunctie

Raadpleeg de kalender voor de mogelijkheden en data voor opleidingen in het TVH Training Centre. 

Verder geven we ook trainingen op maat: bij u in het bedrijf, of op locatie in Sint-Niklaas (Industriepark West 41A - Sint-Niklaas). Voor meer informatie, contacteer ons.

TVH Training Centre

Voor de technische trainingen maken wij gebruik van didactische koffers en proefstanden om de theoretische achtergrond duidelijk voor te stellen in de praktijk. Zo kunnen de deelnemers de theoretische principes op reële machines toepassen.

Het TVH Training Centre beschikt over een ruime parking en een refter met microgolf en koelkast. In het begin van de opleiding kunnen er broodjes besteld worden voor de lunch en kan er frisdrank aangekocht worden. Er is de hele dag water en koffie voorzien.

SHARE ON: