Map

0

Blog

Hubwagen
Handling equipment

‘Als ze versleten zijn’ denk je waarschijnlijk? Maar wanneer zijn de wielen nu echt versleten en aan vervanging toe?

Heftrucks

Kouder, warmer, kouder... Heb je er ooit bij stilgestaan dat de temperatuur een invloed heeft op de werking van een heftruck? Nee? Geen paniek: hieronder vind je een kort overzicht van vaak voorkomende situaties tijdens de winter- en zomermaanden.

Hoogwerkers

Nog nooit van een verreiker gehoord? Het is een machine die plaatsen bereikt waar andere hefmachines het laten afweten. Op de machine zit een telescooparm die gemaakt is om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Til je ook vaak zware lasten? Of heb je nood aan een veelzijdige machine? Lees dan zeker verder om te weten wat de verreiker jou allemaal te bieden heeft. 

Handling equipment

Zijn de wielen van jouw transpallet aan vervanging toe? Kies voor de goedkoopste oplossing en vervang ze zelf dankzij onderstaand stappenplan. We tonen je hoe je zowel de vork- als stuurwielen van een standaard transpallet snel demonteert en voorziet van nieuwe wielen.

Heftrucks

Wist je dat je best jaarlijks de heftruckvorken controleert op slijtage? Heel veel heftruckbestuurders vergeten dit te doen. Jammer,  want werken met versleten of gescheurde vorken is gevaarlijk.

Equipment

Wens je de levensduur van je batterijen te verlengen? Wil je het maximale rendement uit je machine halen? De tractiebatterijlader speelt hier een cruciale rol in. Goed laden betekent dat de lege batterij de juiste hoeveelheid energie terugkrijgt in de hiervoor beschikbare tijd.

Heftrucks

De hefketting is een belangrijk onderdeel van de heftruck waar veel aandacht aan moet worden besteed. De levensduur en de goede werking van een hefketting hangen af van het gebruik en onderhoud.

Hoogwerkers

Wanneer jij of je werknemers aan de slag gaan met een hoogwerker is valbeveiliging onontbeerlijk.

Equipment

Batterijen worden soms ook wel het ‘hart van de elektrische heftruck’ genoemd. Het is dus belangrijk dat ze de beste zorgen krijgen.

Heftrucks

Inspecteer je ook dagelijks je heftruckketting? Een vaak over het hoofd geziene, maar cruciale handeling.

Pages