Map

0

Blog

Equipment

Batterijen worden soms ook wel het ‘hart van de elektrische heftruck’ genoemd. Het is dus belangrijk dat ze de beste zorgen krijgen.

Heftrucks

Inspecteert u ook dagelijks uw ketting? Een vaak over het hoofd geziene, maar cruciale handeling.

Equipment

In de regel is het zo dat de hoogte van de laad- en de ontlaadstromen de levensduur van de batterij sterk bepalen. Hoe hoger de stromen, hoe warmer de batterij wordt, wat schadelijk kan zijn voor de batterij. Om dit te vermijden, hebt u de juiste lader nodig.

Heftrucks

Een ongeval met een heftruck?  Het gebeurt sneller dan we denken. De belangrijkste oorzaken zijn onaangepast rijgedrag op een natte, betonnen vloer en het niet respecteren van een veilige afstand ten opzichte van een andere heftruck. Deze twee situaties zijn nochtans gemakkelijk te vermijden. 

 
Handling equipment

Verslijten de wielen van uw transpallet ook snel? Het is nochtans simpel om de levensduur van uw wielen te verlengen. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat de oorzaken zijn van te snelle slijtage.

 
Hoogwerkers

Een passende opleiding  volgen en de juiste valbescherming dragen, zijn alvast twee noodzakelijke maatregelen.

Heftrucks

Een veilige werkomgeving in een magazijn blijft een belangrijk werkpunt, zowel voor werknemers als de werkgevers.

Heftrucks

De correcte vork kiezen, helpt om schade aan uw goederen, heftruck en infrastructuur te voorkomen. Hoe kiest u precies de juiste vork? Hieronder loodsen we u door de 5 belangrijkste vragen die u zich moet stellen.

Hoogwerkers

Heel wat ongevallen op werven of in bedrijven zijn het gevolg van een verkeerd gebruik van een hoogwerker.

Bedrijf

Gebruik PBM altijd en overal waar noodzakelijk. Volg de gebruiksinstructies, onderhoud ze goed en controleer regelmatig of ze nog voldoende bescherming bieden. Maar wanneer gebruikt u nu welk beschermingsmiddel?

Pages