Map

0

Nieuws

TVH breit vervolg aan pilootproject Management Trainees

In september 2017 startten 3 young high potentials als eerste Management Trainees bij TVH. Na de eerste 6 maanden kreeg het pilootproject nu een gunstige evaluatie en gaat TVH op zoek naar nog 2 extra Management Trainees. Daarnaast zoekt het bedrijf ook nog kandidaten die een intensieve technische opleiding willen volgen tot Technical Buyer. 

23/03/2018
TVH is klaar voor tweede ‘Run into the Zone’

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar, organiseert Bedrijvenpark Waregem Zuid op 24 maart voor de tweede keer ‘Run into the Zone’. TVH is een van de hoofdsponsors en de start en aankomst vinden deze keer plaats op de terreinen van TVH. Wie wil meelopen kan kiezen voor een traject van 6 of 11 km en legt een parcours af tussen en zelfs door verschillende bedrijven in het Bedrijvenpark.

15/03/2018
TVH finalist voor L&D awards

TVH is geselecteerd als finalist voor de L&D awards (Learning & Development) met het project 'Road to Leadership', waarbij collega's uit de logistieke afdeling een opleiding tot de knelpuntfunctie Teamleader Logistiek krijgen. Op 15 maart weet het bedrijf of het tot winnaar gekroond wordt. Stemmen voor TVH kan op deze pagina

16/02/2018

Op dinsdag 16 januari overleed Rita Vanpoucke. Rita was de echtgenote van Paul Thermote, oprichter van het Waregemse bedrijf TVH. Zij stond mee aan de wieg van het internationale bedrijf. De verslagenheid van het onverwachte overlijden is groot, zowel bij de familie, het management als de collega’s.
 

17/01/2018

In september startte TVH met een uniek traineeship voor technisch aankopers: het Traineeship Technical Buyer. Door mensen met een sterke technische interesse op te leiden, kan TVH de ‘moeilijke’ technische vacatures invullen. Op 14 november ontvingen de 6 deelnemers hun behaalde certificaat.

16/11/2017

Pages