Map

0

Nieuws

In september startte TVH met een uniek traineeship voor technisch aankopers: het Traineeship Technical Buyer. Door mensen met een sterke technische interesse op te leiden, kan TVH de ‘moeilijke’ technische vacatures invullen. Op 14 november ontvingen de 6 deelnemers hun behaalde certificaat.

16/11/2017

De meesten onder u zijn welbekend met onze huidige TVH-gelabelde verzenddozen. Onlangs beslisten we echter om het verleden los te laten en te investeren in de toekomst! Uw toekomst, zowel als de onze ...

02/10/2017

Op 4 september startten 3 young high potentials als eerste Management Trainees bij TVH. Gedurende 2 jaar zullen zij werken aan projecten op verschillende afdelingen. Na die periode wordt bekeken waar in het bedrijf zij op basis van hun kwaliteiten het best passen.

29/09/2017

Van 6 tot 10 september stelt Kortrijk Xpo zijn deuren open voor de 37ste editie van Matexpo. Dat is een van de belangrijkste internationale beurzen voor bouwmaterieel in Europa. Ook TVH uit Waregem is dit jaar op post, met onder meer een wereld- en Europese première voor JLG-toestellen.

05/09/2017
launch new climax handling website

Begin juli lanceerde TVH zijn vernieuwde website voor Climax: www.climaxhandling.com. Climax is een private label van TVH van handlingproducten met manuele, semi-elektrische en elektrische pallettrucks, heftafels en stapelaars. 

13/07/2017

Pages