Map

0

Bij TVH durven we 'outside the box' denken

De meesten onder u zijn welbekend met onze huidige TVH-gelabelde verzenddozen. Onlangs beslisten we echter om het verleden los te laten en te investeren in de toekomst! Uw toekomst, zowel als de onze ... 

In de zeer nabije toekomst zullen we de gekende dozen vervangen door niet-gelabelde, neutrale dozen. We namen deze beslissing omwille van verschillende redenen. Eerst en vooral, omdat ecologie een groot aspect is van het huidige zakenleven. Neutrale dozen zijn minder gebleekt en zijn niet bedrukt met inkt, waardoor deze milieuvriendelijker zijn zowel in productie als in recyclage.
Tweede reden: u kunt eenvoudig de dozen hergebruiken voor zendingen naar uw klanten, of voor talrijke andere doeleinden. Recyclage draagt bij tot zowel de ecologische als economische voordelen.

De overgang zal stap voor stap gebeuren, maar geleidelijk aan zult u meer neutrale dozen uw richting zien uitkomen.
Niettemin blijven we trots op ons bedrijf en ons merk: blijf dus zeker uitkijken naar onze boodschappen afgebeeld op de TVH-tape!

Omdat de hoeveelheid goederen dat elk jaar wordt verstuurd steeds maar toeneemt, plaatst de behoefte aan verpakkingsdozen een grote belasting op het milieu. Dozen hergebruiken in plaats van ze weg te gooien verlengt hun levensduur aanzienlijk, en ontlast het milieu tegelijkertijd. Elk ton karton dat wordt hergebruikt, bespaart meer dan 20 000 liter water, genoeg vrachtwagenbrandstof om 2026 km af te leggen, meer dan 3 kubieke meter stortplaatscapaciteit en 266 kg milieuvervuilende emissies.

Hebt u al een idee wat u met deze dozen kunt doen? Uw goederen versturen naar uw klant is één optie, maar u kunt ze ook gebruiken voor andere creatieve zaken. Op onderstaande foto's vindt u wat meer inspiratie. Op naar een groenere wereld!

SHARE ON: