Map

0

TVH is klaar voor tweede ‘Run into the Zone’

TVH is klaar voor tweede ‘Run into the Zone’

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar, organiseert Bedrijvenpark Waregem Zuid op 24 maart voor de tweede keer ‘Run into the Zone’. TVH is een van de hoofdsponsors en de start en aankomst vinden deze keer plaats op de terreinen van TVH. Wie wil meelopen kan kiezen voor een traject van 6 of 11 km en legt een parcours af tussen en zelfs door verschillende bedrijven in het Bedrijvenpark.

De deelnemers krijgen de unieke kans om deze bedrijven op een originele manier te ontdekken: TVH, Mc Three, Callens&EmK, Van Dame, Renson, Goethals ijzerwaren, G&V Energy, Bent schoenen, Garage Dhont, Cras, Nore en Locinox. Nieuw dit jaar is het kinderdorp, met onder meer springkastelen en grime. De foodtrucks zorgen ervoor dat de verbrande calorieën weer kunnen aangevuld worden. Met nog twee weken te gaan, staat de teller van de inschrijvingen ondertussen al op 500 deelnemers. De kaap van de 700 deelnemers van vorig jaar is dus in zicht. Per inschrijving gaat 1 euro naar Somival, een club die sport en ontspanning aanbiedt voor mensen met een handicap.

Deelnemers en vrijwilligers onder de TVH-collega’s

Nathalie Provoost, lid van het TVH Sportcomité en verantwoordelijke bij TVH voor dit evenement: “Voor TVH past deze sportieve activiteit helemaal in de cultuur van het bedrijf. Via het Sportcomité en de TVH Nudge-acties probeert TVH zijn medewerkers aan te zetten tot gezond eten en voldoende beweging. Alle deelnemers aan Run into the Zone krijgen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. Tot nu toe zijn al 50 collega’s ingeschreven. Naast de sportievelingen zijn er ook heel wat vrijwilligers die helpen om het evenement in goede banen te leiden: alles klaarzetten, het parcours afspannen met linten, animatie langs de route … Zo zal bijvoorbeeld onze collega Clément Sabbe als helft van het DJ-duo T-Pulse & Clyde zorgen voor muzikale animatie op de mainstage.”

Voorinschrijven kan tot 22 maart, maar ook op de dag kan nog ingeschreven worden. Iedereen kan meedoen, ook wie niet in de deelnemende bedrijven werkt. Meer info vind je op de website: www.runtintothezone.be

SHARE ON: