Map

0

TVH har 6st montrar på CeMAT Hannover

TVH har 6st montrar på CeMAT Hannover

TVH deltar i år för 14: e gången i CeMAT Hannover, världens största logistikmässa. Med inte mindre än 6 montrar visar TVH mellan 31 maj och 3 juni sitt breda utbud av aktiviteter och tjänster. TVH montern har en sammanlagd yta på 930 kvm.

Separata inomhus montrar för CAM attachments och Energic Plus®
Den största monter är 025 L09 och den har en total yta på 637 m². Där visar TVH sitt omfattande sortiment av reservdelar och tillbehör för materialhantering, jordbruk och industriell utrustning. Under de senaste åren har vi satsat hårt på online-undersökningar, forskning och vårt orderprogram MyTotalSource. Särskilt de nya funktionerna i MyTotalSource-appen, såsom spårning och identifiering av referenser, kommer att placeras i rampljuset .

Förutom huvudmontern har TVH i år också en separat monter för företagens varumärken CAM attachments® och Energic Plus®. I monter 025 H04 visar vi det stora utbudet av CAM-system aggregat, bland annat den nya modellen av PJ gaffelspridare och de nya jordbruks- och mekaniska aggregat. I Energic Plus montern kommer innehålla batteriladdare, startboosters, analysutrustning och batteritillbehör för alla batterirelaterade applikationer. Alla dessa montrar är belägna i Hall 25, en av de två 'truck hallar'. Den fjärde inomhus monter ligger i den andra truck hallen, Hall 26. I denna monter erbjuder TVH alla CeMAT-besökarna gratis kaffe.

Två utomhus montrar
Den största utomhus montern FG F11 är dubbelt så stor jämfört med föregående år på CeMAT. I denna montern presenterar vi vårt utbud av begagnade truckar och arbetsplattformar . Den andra utomhus monter FG H15 har bara begagnade arbetsplattformar och reservdelar. Denna andra monter är en del av det stora "Platformers värld området" och består av några exempel från arbetsplattformen sortiment.

Focus på gästvänlighet
TVH vill vara den enda kontaktpunkten inom reservdelar och tillbehör för sina kunder. Det är anledningen till att vi vill lyfta fram det lite extra under CeMAT. Dessutom vill vi att tacka våra kunder under mässan.

"För de kunder som inte kan närvara i år så kommer vi att skapa en time-lapse film. På så sätt kan de fortfarande uppleva atmosfären i vår monter och få en inblick i mässan", säger Kristof Bolle, Director Sales Industrial Equipment Parts & Accessories. Filmen kommer att finnas tillgänglig efter mässan på www.tvh.com och TVH sociala mediekanaler.

SHARE ON: