Map

0

Filmpjes

Ga aan de slag met deze praktische Mini Sweeper voor kleine binnen- en buitenruimtes. Dit toestel is eenvoudig te bedienen en verzamelt allerhande soorten stof en afval! Bekijk ons Mini Sweeper-filmpje om alle voordelen van deze manuele veegmachine te ontdekken.

Wij reiken uit naar u! Bekijk ons volledige aanbod voor verreikers en terreinheftrucks. Wij bieden onderdelen en accessoires voor vaste en roterende verreikers. Ontdek nu ons filmpje.

We hebben alles voorhanden!

Bekijk snel ons gamma material handlingproducten Het Climax®- en TotalLifter®-gamma bestaat uit palletwagens, schaarpallettrucks, stapelaars, weegpallettrucks, heftafels, kriks en nog veel meer. Ons TotalSource®-gamma omvat steekwagens, laadrampen, zoutstrooiers, paalbescherming ... Ontdek ook ons CAM System®-gamma met zijn uitgebreide waaier aan hydraulische en mechanische voorzetapparatuur, vorken en vorkverlengingen.

Is kwaliteit ook een prioriteit in uw bedrijf? Vertrouw op TVH als uw partner. In ons gamma vindt u een groot aantal onderdelen en accessoires voor zware heftrucks, reachstackers, containerhandlers, spreaders en haven- & terminaltrekkers. Wij breiden onafgebroken ons productgamma uit door het opvolgen van nieuwe trends en het zoeken naar nieuwe partnerschappen, om er zeker van te zijn dat u bij TVH alles vindt wat u zoekt.

Alle onderdelen, alle merken.

Word jij onze nieuwe aankoper? Heb jij het nodige commerciële inzicht en ben je service-minded? Dan is deze job zeker iets voor jou. Bekijk alvast even deze video en ontdek onze openstaande vacatures: http://bit.ly/2fK38Bv

Ergonomie en veiligheid zijn enkele van onze topprioriteiten, voor u ook? Het Climax-assortiment kan voldoen aan elke behoefte in uw magazijn.

Onze Climax minitrekkers, met een trekkracht variërend van 1000 kg tot 6000 kg, maken uw zwaar werk aangenaam en licht. Het gamma werd ontworpen voor een verscheidenheid aan toepassingen en lasten, dus kunt u in alle eenvoud de juiste versie kiezen naargelang uw behoeften.

Zware apparatuur verplaatsen is niet langer een lastige taak. Ontdek het volledige aanbod in ons gloednieuwe productfilmpje.

De CAM System push-pull heeft een uiterst sterke structuur, biedt maximale zichtbaarheid aan de heftruckbestuurder en heeft extra bescherming voor de hydraulische leidingen. Onze push-pulls zijn beschikbaar met of zonder slipsheet grijpklauw. Een versie zonder zijverschuiver is verkrijgbaar op aanvraag.

www.camsystem.com

Geen technische kennis maar interesse in techniek? Grijp dan nu je kans en word technisch aankoper bij TVH!  We starten in september 2017 met een uniek traineeship. Meer info?

Zorg voor een nog efficiëntere en veiligere manier om banden te monteren en demonteren dankzij onze verbeterde bandenpers.

Pages