Map

0

Filmpjes

Garandeer de veiligheid van voetgangers in je werkplaats. Baken het onveilige gebied rond je industriële voertuig af met behulp van het rode zonewaarschuwingslicht (REF 163TA8854). Dit licht wordt best binnen gebruikt, aangezien fel daglicht de zichtbaarheid van het geprojecteerde lichtpatroon kan verminderen. Indien rood niet voldoende opvalt in je werkplaats, kies dan voor de blauwe versie (REF 164TA9700)

Op zoek naar andere veiligheidslichten? Bekijk onze Lichten & lampencataloog (REF 31072165).

We Are One werd in het leven geroepen om onze 5 bedrijfswaarden aan te moedigen en te promoten, die de kracht demonstreren van TVH Group wanneer we samenkomen en werken als één geheel. Bekijk het filmpje van de leden van de families Thermote en Vanhalst terwijl ze spreken over onze waarden: Power, Spirit, Group, Goal en Soul! 

Ga aan de slag met deze praktische Mini Sweeper voor kleine binnen- en buitenruimtes. Dit toestel is eenvoudig te bedienen en verzamelt allerhande soorten stof en afval! Bekijk ons Mini Sweeper-filmpje om alle voordelen van deze manuele veegmachine te ontdekken.

Wij reiken uit naar jou! Bekijk ons volledige aanbod voor verreikers en terreinheftrucks. Wij bieden onderdelen en accessoires voor vaste en roterende verreikers. Ontdek nu ons filmpje.

We hebben alles voorhanden! Bekijk snel ons gamma material handlingproducten Het Climax®- en TotalLifter®-gamma bestaat uit palletwagens, schaarpallettrucks, stapelaars, weegpallettrucks, heftafels, kriks en nog veel meer. Ons TotalSource®-gamma omvat steekwagens, laadrampen, zoutstrooiers, paalbescherming ... Ontdek ook ons CAM attachments®-gamma met zijn uitgebreide waaier aan hydraulische en mechanische voorzetapparatuur, vorken en vorkverlengingen.

Is kwaliteit ook een prioriteit in jouw bedrijf? Vertrouw op TVH als je partner. In ons gamma vind je een groot aantal onderdelen en accessoires voor zware heftrucks, reachstackers, containerhandlers, spreaders en haven- & terminaltrekkers. Wij breiden onafgebroken ons productgamma uit door het opvolgen van nieuwe trends en het zoeken naar nieuwe partnerschappen, om er zeker van te zijn dat je bij TVH alles vindt wat je zoekt.

Word jij onze nieuwe aankoper? Heb jij het nodige commerciële inzicht en ben je service-minded? Dan is deze job zeker iets voor jou. Bekijk alvast even deze video en ontdek onze openstaande vacatures: http://bit.ly/2fK38Bv

Pages