Map

0
  • Kwaliteit

  • Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

    Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

Company news

3 tips om deze winter vlotte Nox leveringen te garanderen

De winter is begonnen en de vorst bemoeilijkt de levering van uw bestelling. Grote kans dat het slot op uw leveringslocatie bevriest. Hieronder enkele tips om ervoor te zorgen dat de levering vlot verloopt.

01/12/2016
TVH neemt GDI Group over

TVH Group heeft de aandelen van het Franse bedrijf GDI Group overgenomen. GDI Group is de Europese marktleider in de levering van vervangruiten en accessoires voor landbouwtractoren en industriële voertuigen. Deze overname laat TVH toe zijn activiteiten in de markten van industriële en landbouwvoertuigen uit te breiden en te versterken.

24/06/2016
TVH neemt Industrial Access over

TVH Group tekende een overeenkomst met betrekking tot de overname van de aandelen van Industrial Access S.A. van Balkan Accession Fund (BAF) en oprichter en Chief Executive Stefan Ponea. Industrial Access is een verhuurbedrijf van hoogwerkers met activiteiten in Roemenië, Bulgarije en de Republiek Moldavië. Deze overname zal de dienstverlening van TVH verder versterken en zal ook leiden tot verbeterde voordelen voor de klanten.

10/06/2016
TVH bezorgt Britse en Ierse klanten een echte 'one-stop shop'-ervaring in voorzetapparatuur

Op 9 oktober 2015 nam TVH Group de Britse firma Rentaclamp over. Met deze overname versterkte TVH zijn activiteiten in de voorzetapparatuurmarkt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ondertussen is Rentaclamp volledig in TVH UK geïntegreerd. Hierdoor biedt TVH zijn klanten naast nieuwe, gereviseerde en tweedehandse voorzetapparatuur voor heftrucks, ook een verhuur- en reparatie-/revisiedienst voor voorzetapparatuur aan.

24/05/2016