Map

0
  • Happy 2018!

  • Kwaliteit

Company news

TVH leidt schoolverlaters op voor technische functies

In september startte TVH met een uniek traineeship voor technisch aankopers: het Traineeship Technical Buyer. Door mensen met een sterke technische interesse op te leiden, kan TVH de ‘moeilijke’ technische vacatures invullen. Op 14 november ontvingen de 6 deelnemers hun behaalde certificaat.

16/11/2017
Bij TVH durven we 'outside the box' denken

De meesten onder u zijn welbekend met onze huidige TVH-gelabelde verzenddozen. Onlangs beslisten we echter om het verleden los te laten en te investeren in de toekomst! Uw toekomst, zowel als de onze ...

02/10/2017
Management Trainees als pilootproject bij TVH

Op 4 september startten 3 young high potentials als eerste Management Trainees bij TVH. Gedurende 2 jaar zullen zij werken aan projecten op verschillende afdelingen. Na die periode wordt bekeken waar in het bedrijf zij op basis van hun kwaliteiten het best passen.

29/09/2017
Wereld- en Europese première voor TVH op Matexpo

Van 6 tot 10 september stelt Kortrijk Xpo zijn deuren open voor de 37ste editie van Matexpo. Dat is een van de belangrijkste internationale beurzen voor bouwmaterieel in Europa. Ook TVH uit Waregem is dit jaar op post, met onder meer een wereld- en Europese première voor JLG-toestellen.

05/09/2017