Map

0
  • Happy 2018!

  • Kwaliteit

Company news

Mede-oprichtster TVH Rita Vanpoucke overleden

Op dinsdag 16 januari overleed Rita Vanpoucke. Rita was de echtgenote van Paul Thermote, oprichter van het Waregemse bedrijf TVH. Zij stond mee aan de wieg van het internationale bedrijf. De verslagenheid van het onverwachte overlijden is groot, zowel bij de familie, het management als de collega’s.
 

17/01/2018
TVH leidt schoolverlaters op voor technische functies

In september startte TVH met een uniek traineeship voor technisch aankopers: het Traineeship Technical Buyer. Door mensen met een sterke technische interesse op te leiden, kan TVH de ‘moeilijke’ technische vacatures invullen. Op 14 november ontvingen de 6 deelnemers hun behaalde certificaat.

16/11/2017
Bij TVH durven we 'outside the box' denken

De meesten onder jullie zijn welbekend met onze huidige TVH-gelabelde verzenddozen. Onlangs beslisten we echter om het verleden los te laten en te investeren in de toekomst! Jouw toekomst, zowel als de onze ...

02/10/2017
Management Trainees als pilootproject bij TVH

Op 4 september startten 3 young high potentials als eerste Management Trainees bij TVH. Gedurende 2 jaar zullen zij werken aan projecten op verschillende afdelingen. Na die periode wordt bekeken waar in het bedrijf zij op basis van hun kwaliteiten het best passen.

29/09/2017