Map

0
  • Kwaliteit

  • Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

    Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

Company news

TVH lanceert nieuwe Climax®-website voor handlingmateriaal

Begin juli lanceerde TVH zijn vernieuwde website voor Climax: www.climaxhandling.com. Climax is een private label van TVH van handlingproducten met manuele, semi-elektrische en elektrische pallettrucks, heftafels en stapelaars. 

13/07/2017
TVH op ‘oorlogspad’

In de ‘War for talent’ zet TVH de grote middelen in. De lancering van een nieuwe billboard langs de E17 is het startschot van een grootse campagne rond employer branding. Sinds 3 juli hangt het nieuwe beeld aan de muur bij TVH. Het beeld zal, samen met de slogan ‘Lift your career’, vanaf nu op alle communicatie rond de vacatures bij TVH aan bod komen.

06/07/2017
TVH GROUP KONDIGT OVERNAME VAN GARDEMANN VAN LOXAM GROUP AAN

TVH Group (“TVH”) kondigt de overname aan van de Duitse activiteiten van de Lavendon Group van Loxam Group (“Loxam”), via de overdracht van het volledige aandelenkapitaal van Lavendon Holding (Duitsland) GmbH en Gardemann Arbeitsbühnen GmbH (samen “Gardemann”).

29/06/2017
TVH en de Cronos Groep halen de mosterd in Kortrijk

TVH gaat in zee met de Cronos Groep om het tekort aan gespecialiseerde IT-experts aan te pakken. Met de oprichting van de joint venture ‘Sweet Mustard’ investeren TVH en de Cronos Groep in een talent community waarbij zowel jonge afgestudeerden als meer ervaren ontwikkelaars dankzij intensieve coaching zeer uitdagende projecten kunnen aangaan. 

30/05/2017