Map

0
  • Kwaliteit

  • Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

    Productselectie: voorzetapparatuur & handling equipment

Company news

TVH start met Traineeship Technical Buyer

De ‘War for talent’ woedt hevig. Ook TVH, actief in de verhuur en wereldwijde verkoop van heftrucks en heftruckonderdelen, kampt met een groot aantal vacatures die moeilijk ingevuld geraken. Naast de bestaande interne opleidingen, start het Waregemse bedrijf nu ook met een Traineeship Technical Buyer.

08/05/2017
TVH telt af naar eerste bedrijvenloop

Op zaterdag 25 maart vindt de eerste bedrijvenloop door het bedrijvenpark Waregem Zuid plaats. Wie meeloopt met RUN INTO THE ZONE kan kiezen tussen een parcours van 6 of 12 kilometer tussen en zelfs in enkele bedrijven van het bedrijvenpark. TVH is een van de hoofdsponsors van het nieuwe evenement en vaardigt zelf 73 lopers af. Daarnaast helpen ook enthousiaste vrijwilligers bij het klaarzetten en de animatie langs het parcours.

21/03/2017
3 tips om deze winter vlotte Nox leveringen te garanderen

De winter is begonnen en de vorst bemoeilijkt de levering van uw bestelling. Grote kans dat het slot op uw leveringslocatie bevriest. Hieronder enkele tips om ervoor te zorgen dat de levering vlot verloopt.

01/12/2016
TVH verwelkomt 23 scholieren op Zuiddag

TVH neemt op 20 oktober voor de derde keer deel aan de Zuiddag. Maar liefst 23 scholieren gaan op diverse afdelingen van TVH aan de slag, waardoor de firma 1150 euro aan het goede doel kan schenken. Daarnaast komen ook 2 Braziliaanse studenten langs voor een kort bezoek aan TVH.

19/10/2016